Този 31 декември ще бъде уникален. Nokia обявиха, че ще посрещнат Новата година по необикновен начин – като свържат милиони фенове на музиката от целия свят, за да отброят заедно финалните минути на отиващата си 2006. Глобалното събитие ще се простре на няколко континента и в него ще се включат много световни звезди The Black Eyed Peas и Scissor Sisters. Всичките ще забавляват публика от Хонг Конг до Рио де Жанейро. Онези, които не могат да се присъединят на живо, ще могат да усетят партито по телевизията и в интернет.

Новата година ще пътува от изток на запад, като начало ще даде Хонг Конг, следва Момбай (бившия Бомбай, Индия), Бранденбургската врата в Берлин, Ипанема Бийч в Рио, където ще пее Серджо Мендес, и финал в Ню Йорк. По всичко личи, че ще бъде една невероятна нощ!

Ето как коментира вокала на Scissor Sisters Джейк Шиърс: “Адски сме развълнувани, че ще бъдем на това световно музикално парти. Ще си прекараме зверски добре.”

Очаква се това парти да бъде най-голямото новогодишно събитие в света, като се предвижда петте локални събития да имат аудитория от 1.3 милиона души плюс зрители по телевизиите и интернет от около 150 милиона.

Съвсем скоро ще бъдат съобщени и повече детайли за останалите световни артисти и местни звезди, които ще се включат в празничната нощ. Всички те ще бъдат певци и музиканти, които искат хората по света да имат свободата да говорят.

Със съдействието на Вирджиния Рекърдс/Universal Music.

Teenzona_team
19 Дек 2006 г.

Коментари: 1
kikito_91 #1, 22 Яну 2007 г.
i az i giskam su6tooooooooo