След като още с дебютния си сингъл Hot, румънската принцеса Inna се превърна в европейска суперзвезда, тя побърза да издаде и своя нов хит - Love! В последните месеци певицата направи няколко клубни концерта у нас и остана изключително доволна от гостоприемството на българската публиката и големият интерес към нея. “Напоследък обикалям постоянно цяла Европа и всеки ден съм в различен град, но винаги ще помня концертите си в България. Хората при вас са изключително топли, усмихнати и позитивни, и определено знаят как да се забавляват”, сподели певицата.

Може би впечатлена от топлият прием на българската публика, певицата и екипът й решиха новият й сингъл Love да направи международния си дебют именно у нас. “Веднага след като издадох първото си парче – Hot, песента се превърна в хит в Румъния и всеки ден имах концерт в различен град. Една сутрин, след поредното голямо парти, мениджърът ме събуди по телефона и ми каза: Инна, твоето парче е официалният номер 1 в България! Не можех да повярвам! Седмици след това започнаха да идват новини за успеха на песента в цяла Европа, но това ранно обаждане и думата България промениха живота ми!”, казва още чаровната изпълнителка.

Натрупала опит, Inna сама е дала идеята за сценария на новия си видеоклип към песента Love, чийто режисьор е Bobo Barbulescu. Певицата била толкова ентусиазирана покрай снимките на новия си видеоклип, че накарала колегите си да започнат работата по него още от 8 часа сутринта.

Снимките се провели в изоставена фабрика в покрайнините на Букурещ, а сценарият се базира на битката между доброто и злото. В крайна сметка обаче всичко завършва с хепи-енд, и както става ясно още от заглавието – големият победител е Любовта (Love).

Вижте видеото тук:

HITFACT:

Още с дебютния си сингъл Hot, Inna се превърна в голяма звезда не само в Румъния, но и в цяла Европа. Певицата е една от най-търсените за концерти в момента, като непрестанно обикаля целия континент. Наскоро Inna посети и България, като имаше две клубни участия в София и Хасково. Снимки от партитата пък певицата е качила на официалния си блог-сайт: www.inna.ro. У нас, първият й сингъл Hot се превърна в най-големия хит за 2009 г., след като четири седмици бе номер 1 в официалния еърплей чарт на България. Освен това, още от седмицата на дебюта си, или точно 4 месеца, изпълнението не слезе от Топ 3 на най-излъчваните парчета в ефира у нас.

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
19 Юни 2009 г.

Коментари: 1
angel4eto_s2 #1, 19 Юни 2009 г.
На тая всичките и песни звучат еднакво.