Официалният първи сингъл “Gangsta Luv”, в който участва и The Dream, е не само първата хапка от така чакания нов албум, но и най-първата премиера от наскоро преоткрития култов уест коуст хип хоп лейбъл Priority Records, част от EMI, където Snoop е и Творчески директор. Преди почти десет години той беше артист на същия лейбъл, така че тази премиера сега без съмнение символизира завръщане вкъщи за хип хоп иконата.

Всички 12 парчета в албума отговарят на заглавието му – половината на “Malice” (злоба) – с безстрашни и мрачни гангста текстове, а другата половина на “Wonderland” (Страната на чудесата), показвайки лекото сърце на Snoop и любовта му към купона.

Между продуцентите, забъркани в “Malice N Wonderland”, са хитмейкърите Теди Райли, Pharrell и Lil Jon, а като гост звезди вътре се включват The Dream, R Kelly, Brandy, Jazmine Sullivan и Soulja Boy.


БИО:
Келвин "Snoop Dogg" Броудъс е рядко изключение в турбулентия свят на шоубизнеса. След като избухва на сцената през 1992, Snoop е коронясан за Краля на Уест Коуст-а и определено слага Лонг Бийч на картата на хип хопа. Духовитите текстове и неподражаемата харизма го правят супер звезда, но в началото никой и не предполага какво ще бъде влиянието му съвсем скоро. От хитовите филми и тв появи (като в "Старски и Хъч" и “Martha Stewart”) до хитовите му парчета като “Gin & Juice” и “Drop It Like It’s Hot,” Snoop винаги ще бъде уважаван и обичан от феновете на всякакви възрасти – от внуци до баби и дядовци и всички помежду им.

Дългата кариера на Snoop не е само студийна работа, но и бизнес в заседателната зала. С девет солови албума и продажби от над 30 милиона албума по целия свят Snoop участва и рискува с много други проекти, като от генгста рапър се превърна в масова истерия. Настоящите му бизнеси с марката Snoop включват собствената му линия слушалки Skull Candy, партньорство с базирана във Франция марка коняк - Landy Cognac.

През февруари 2009 Snoop влезе в първата по рода си глобална сделка с MTV, която ще представи персоната му по телевизията в съвсем ново вариететно тоук шоу, а музиката му ще достигне до феновете му с премиерата на новия му албум, както и с музикалната видео игра – бестселър Rock Band®, която ще излезе в началото на 2010.

Malice N Wonderland
Траклист:


1. Intro
2. I Wanna Rock
3. 2 Minute Warning
4. 1800 Feat. Lil John
5. Different Languages Feat. Jazmine Sullivan
6. Gangsta Luv Feat. The-Dream
7. Pronto
8. That's Tha Homie
9. Upside Down
10. Secrets Feat. Kokane
11. Pimpin Ain't EZ Feat. R. Kelly
12. Luv Drunk Feat. The Dream
13. Special Feat. Brandy and Pharrell
14. Outro

Със съдействието на Animato Music.

Teenzona_team
14 Дек 2009 г.