Албумът Super Summer Hits 2008 излиза в разгара на сезона и е тук, за да се превърне в саунтрака на едно незабравимо лято. Чисто новото издание на култовата колекция приютява цели 22 разбиващи актуални хита, които оглавиха денс, хаус и поп чартовете по целия свят, и са номер едно както в радио- и тв- ефира, така и в най-добрите клубове и дискотеки в страната.

Компилацията Super Summer Hits 2008 започва с чисто новия сингъл на холандската денс-поп принцеса Elize. Песента се казва Lovesick и е типичен заразителен хит, който покорява феновете още от първото слушане. Енергичният бийт, съчетан с характерния глас на певицата и нейното чаровно излъчване, пък превърнаха парчето в едно от най-излъчваните по музикалните медии у нас още от дебюта му, като то стартира в топ 10 на официалната еърплей класация в България, а седмица по-късно достигна и втората позиция. Lovesick бе обявено за Smash Hit от медиите в Холандия още в момента, в който се появи в ефир. На втора позиция в траклиста на Super Summer Hits 2008 намираме Bellatrax и Sophia May с друго голямо парче, натрупало популярност в клубовете, а след това взривило и радиата в целия свят - I Can’t Help It. По принцип европейски денс проекти много трудно успяват да си проправят път зад Океана, но това парче бе номер едно по еърплей цели три поредни седмици в денс чарта на американското списание “Билборд”.

То е съвсем ново за българския музикален пазар, а настоящата компилация е единственото място, където може да бъде открито у нас.

Същото важи и за втория международен сингъл на суперуспешния румънски диджей Анди – Fire. Песента е втора след големия му хит 4 The 1st Time от миналата година и е издържана в същия хитов и секси хаус саунд. Едно от големите приятни изненади на това лято пък се очаква да бъде парчето It’s Da Music на карибското дуо Frank Ti-Aya и Yardi Don. След поредица от няколко приятни изпълнения, те се завръщат с най-силния си сингъл до момента, който благодарение на лятното си звучене и ненатрапчиви клубни бийтове дава заявка да завладее морските партита този сезон.

Същият потенциал има и парчето I Love My People на Eddy Wata, което вече се превърна в хит в почти цяла Европа. Карибското звучене, съчетано с приятен клубен бийт се очертава да бъде хитът този сезон, а това изпълнение е издържано в перфектната формула за летен хит. Peter Luts и Basto! отново намират място в хитова компилация с танцувалното On My Own. Чешкият денс проект Verona натрупа огромна популярност в последните месеци у нас, като парчето им You Gotta Move On е едно от най-поръчваните в “рекуест” предаванията на музикалните медии. Ясно е, че това лято не може да мине без него, ето защо то също влиза в компилацията Super Summer Hits 2008.

Феновете на вокалния фънки хаус примесен с комерсиални денс елементи също има много изненади в този проект – приятният глас на Аманда Уилсън омагьосва в парчето Break It Off на Audiostar, Nicole и Gambafreaks дават нов живот на диско класиката Everybody, а една от най-перспективните млади певици от Великобритания – Bailey Tzuke изпява впечатляващ кавър на Uninvited на Аланис Морисет в големия хит на Freemasons.

Позната като вокалистката на хитовия проект Ian van Dahl – Anna Grace издаде първия си самостоятелен сингъл - You Make Me Feel. Парчето вече оглави престижни денс чартове, като достигна номер едно в британската класацията за горещи хитове Upfront Club Chart на Music Week, достигна трета позиция в Commercial Pop селекцията на същото издание и покори Белгийския денс топ.

Невероятният мултиинструменталист Алихан Самедов също попада в суперколекцията Super Summer Hits 2008. Неговото парче Today Is History е чест гост на най-добрите европейски партита и впечатлява със съчетаването на ултрамодерен клубен саунд и омагьосващи елементи от турския фолклор, превръщайки изпълнението в приятено етно хаус изпълнение.

Carnaval De Paris на DJ Maurice е поредното горещо изпълнение, което е по върховете на клубните чартове в цяла Европа и намира място в “саунтрака на Лято’08”. До края на проекта приятните изненади продължават със задължителните за всяко добро парти този сезон хитове Break Of Dawn на Баги Бегович, Starkillers с новия си сингъл Killer, едно от топ имената на европейския клубен саунд в момента - Roy Gates с парчето The World Is Spinning, както и Bart Claessen с новото Catch Me (Playmo).

Най-големите хитове в момента са събрани в най-горещата лятна компилация у нас – Super Summer Hits 2008. На музикалния пазар от “Ка мюзик плюс”.

Teenzona_team
17 Юли 2008 г.