Любопитна случка се разигра по време на концерт на Deep Zone Project в пловдивския клуб “Ликьор” тази седмица. Секунди преди старта на шоуто, певицата на проекта Йоана бе неприятно изненадана от това, че подът на сцената, която се намира на втория етаж на заведението е стъклен. Този факт бе странно отпразнуван и от групичка младежи от първия етаж, които веднага се събраха под сцената в отчаяни опити да воайорстват за сметка на красивата изпълнителка. Желанието им да видят нещо по-пикантно от гардероба на Йоана обаче не остана удовлетворено, след като дебелият стъклен под и приглушената светлина бяха достатъчно препядствие за палавите им погледи.

Самата певица не се притесни от първоначалната реакция на почерпените момчета, и това не попречи на перфектното й изпълнение на сцената, продължило до късно през нощта. Въпреки, че най-интересното от гардероба на Йоана остана скрито от погледите им, младежите останаха силно впечатлени от сценичното присъствие на Йоана и я аплодираха бурно.

Съвсем в тон с любопитната случка пък, Deep Zone изпълниха на живо предстоящия си нов сингъл, носещ провокативното заглавие “Лесно се възбуждам”. Това е българската версия на парчето Let The Music Move Ya, което ще бъде промотирано на международния пазар и е в подкрепа на проекта Music Space. На концерта на Deep Zone в пловдивския клуб “Ликьор” присъстваха над 700 души, а музикантите от хитовия денс проект забавляваха феновете с парчета от най-новия си репертоар, плюс разбиващи ремикси на световени и златни български хитове.

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
17 Юли 2008 г.

Коментари: 10
Ruby_Bolger #1, 17 Юли 2008 г.
а кой възбужда въображението на женската част...?!
Shemet_ #2, 17 Юли 2008 г.
koi,az :D
Ruby_Bolger #3, 17 Юли 2008 г.
е, щом това ти харесва, мога ли да отрека
Shemet_ #4, 17 Юли 2008 г.
ми не
crazy_kari #5, 18 Юли 2008 г.
sorry ama e grozna
Ruby_Bolger #6, 18 Юли 2008 г.
е колко им трябва... а и цялата е в... ЧЕРВЕНО
Servantes #7, 21 Юли 2008 г.
Това е гавра с хубавото момиче. С такова нещо дето не прилича на човек няма да преспа ако ще пари да ми дават.
titity #8, 22 Юли 2008 г.
Tazi nito pee nito e ne6to osobeno...li4no mnenie
Mality #9, 23 Юли 2008 г.
хххааа да в наш Ликьор наистина сцената е стъклена ... голям смях е .. последния път и Сантра беше с рокля и й беше мъничко неудобно хахха
есен #10, 25 Юли 2008 г.
"Красива изпълнителка". О!?