Ето и малко полезно инфо за всички фенове, които ще се присъединят към грандиозното събитие след вече броени часове:

Вратите на Националния стадион Васил Левски ще се отворят в 15.00 часа. Приканват се всички да се ориентират достатъчно на време към локацията, за да могат безпроблемно да се настанят и да се предотвратят струпвания на хора.

С оглед на безопасността, около стадиона ще има заградена зона, в която ще се извършват проверки. В тази зона не се допускат:

- хладно и огнестрелно оръжие
- вериги и карабинери
- стъклени бутилки
- кенове
- чадъри
- всякакъв вид фотоапарати и видео камери
- други апарати и предмети, застрашаващи сигурността на мероприятието и посетителите

Посетители в нетрезво състояние и неадекватно поведение няма да бъдат допускани в тази зона и съответно на концерта. Феновете могат да се подсигурят с дъждобрани, ако метеорологичните условия го изискват.

Както всички знаем, Metallica са се запътили насам за грандиозен концерт в България по покана на Болкан Ентертейнмент и се очаква събитието да бъде повече от запомнящо се. Гответе се за рок концерта на годината – с най-много публика и най-яка атмосфера!!!

За целта бандата идва с огромна продукция, която пътъва с над 15 тира. Само осветлението за шоуто е над 40 тона. Сцената, която ще бъде построена за лайва е с размери 25 метра в широчина, 14 в дълбочина и три метра висока.

Очевидци на шоуто на Metallica тази година твърдят, че групата забива по-яко от всякога и в сет листа има парчета от класически албуми като Master of Puppets, And Justice For All и едноименния Metallica, по-известен като Черната Металика. Има сериозен шанс бг феновете най-после да чуят и Seek And Destroy (от албума Kill ‘Em All, 1983) на живо! Треперете!

Преди Metallica в 19.00 часа на сцената ще се качат да подгреят бг феновете американските рокери SWORD, които ще направят 40-минутен сет, а след тях ще забие и супергрупата на Фил Анселмо (Pantera) – DOWN. Фил и компания ще направят 45-минутен сет.

Концертът на хеви метъл легендите ще се осъществи благодарение на Каменица – бирата на истинския рок фен, която за пореден път остава вярна на традицията да подкрепя най-доброто в музиката. На 25 юли марката ще поднесе на десетките хиляди почитатели едно неповторимо изживяване на стадион Васил Левски.

METALLICA идват в България по покана на Болкaн Ентертейнмeнт със съдействието на Каменица, Coca-Cola и Ford Moto-Phoe, които освен това ще бъдат и официален превозвач на групата у нас.

Teenzona_team
24 Юли 2008 г.

Коментари: 2
Big_Bitch #1, 26 Юли 2008 г.
ей, много ме е яд, че не можах да отида кой знай ква лудница е било
crazy_teen4e #2, 27 Юли 2008 г.