снимка: Форум Филм България

В комедията „Приятели с деца” Адам Скот (Джейсън) и Дженифър Уестфелд (Джули), позната от сериала “Анатомията на Грей”, влизат в ролята на типични, несемейни жители на Манхатън, малко над трийсетте. Те са най-добри приятели от студентските години, живеят в една и съща сграда, имат си безрезервно доверие и помежду им няма дори сянка от привличане.

Техните най-близки приятели са две семейни двойки: забавните и открити Лезли и Алекс (Мая Рудолф и Крис О’Дауд) и адски секси двойката Бен и Миси (Джон Хам и Кристън Уиг).  Лезли и Алекс имат две деца, Миси и Бен имат новородено, а Джейсън и Джули – все още несемейни и бездетни.  Забързани и изцяло погълнати от задълженията си на родители, приятелите им се променят до неузнаваемост.  Джули и Джейсън искат да вярват, че въпреки децата може да се запази романтиката в живота на една двойка. Затова взимат решение да имат дете и заедно да опитат да победят системата – през половината време ще бъдат с детето си, а през другата ще се отдават на леки и неангажиращи любовни преживявания. Смешна шегичка... но дали? На Джули и Джейсън им се ражда дете – Джо – и всичко е наред. Те са най-компетентните, оправни и любящи несемейни, необвързани родители, които могат да съществуват (за огорчение на приятелите им) и двамата започват да ходят поотделно по срещи. Джейсън се среща с Мериджейн (Меган Фокс), гъвкава танцьорка от Бродуей, която е физическият идеал на Джейсън, а Лезли запознава Джули с Кърт (Едуард Бърнс) - жизнерадостен, висок, невъзможно мил и наскоро разведен, с две деца.

Предизвикателството е голямо и завинаги променя живота на всички тези приятели – по смайващ и необичаен начин. „Приятели с деца” е зареден с  много комедийни моменти и емоции за това как откриваш любовта на живота си по начин, който най-малко си очаквал.

Позната от телевизионните сериали „Анатомията на Грей” и „24 часа”, Дженифър Уестфелд  не само изпълнява главната роля, но е режисьор и сценарист на филма.

Премиерата на „Приятели с деца”  у нас е на 13 юли 2012 г. Любопитна информация може да намерите на www.forumfilm.bg или www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.

Teenzona_team
01 Юни 2012 г.