снимка: scx.hu

Повечето хора мечтаят за идеални сексуални отношения, които според техните разбирания би трябвало да продължат часове. Въпреки това сексолозите предупреждават, че това разбиране на лаиците създава ненужен натиск върху партньора и усложнява отношенията.

Според тях опитите сексуалната игра да продължи няколко часа е напълно налудничаво и излишно губене на време. Изследване на американски учени показва, че идеалният секс е този, който продължава не повече от 13 минути и всичко повече от това е ненужна умора, риск да стане досадно и депресиращо.

Резултатите от изследването показват, че 13 минути са идеалното време, за което и двамата партньори може да задоволят своите сексуални нужди. В същото изследване се стигнало да заключение, че средно сексуалният акт трае между три и седем минути.

"Изследването, което проведохме научно, доказва, че 13 минути секс е достатъчно както за мъжете, така и за жените", казва доктор Уолф, ръководител на екипа провел изследването.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
01 Юни 2009 г.

Коментари: 2
cvetomir_p #1, 10 Юли 2009 г.
az mislq 13 ili 14 minuti
Axel #2, 01 Юни 2009 г.
Че това някаква британска учена с екипа си го беше публикувала някъде...сигурно преди година и нещо. Стара новинааа...много стара.Ама никой не и обръща внимание.Продължаваме да се въхтим и потим