снимка: www.sxc.hu

Италиански учени откриха какви са причините за женската измяна и разработиха лекарство, което може да предотврати изневярата.

Специалисти от Флоренция установиха, че причината за женската изневяра се крие в хормоните. Те разработиха лекарство, което предотвратява хормоналната нагласа към изневяра. Ръководителят на изследването Джузепе Район обясни, че медикаментът ще позволи на мъжете да контролират сексуалното поведение на своите половинки, пише БГНЕС.

Интересен е фактът, че препаратът действа само върху жени, тъй като е създаден специално за женската физиология. Съставът на лекарството включва тестостерон, който оказва влияние на женската възбуда при контакт със срещуположния пол.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
19 Яну 2011 г.

Коментари: 3
Servantes #1, 20 Яну 2011 г.
Ми то има отдавна открито лекарсто - връзваш я вкъщи с важето и си готов. Само че защо трябва да излизаш с жена която ти изневерява и това е проблем за теб? И защо изневярата да се приема като болест която трябва ДА СЕ ЛЕКУВА с ЛЕКАРСТВО? Ще лекувате жените, лестбийките, гейовете... така ли? - Значи не сте вред. Всеки си живее както си иска и сексуалният му живот (стига да не включва лица под 14 години и такива под 18 които не осъзнават какво правят, както пише в закона) си е негова лична работа. Статията може да идва от Италия, но звучи като проучване направено от мюсюлмани с афганистански корен. И честно казано го смятам за страшно обидно към нежния пол. Чудно ми е как редакторите са го качили и още повече защо не са го свалили.
Maya #2, 26 Яну 2011 г.
хмм
hahavis #3, 01 Юли 2011 г.
am .. pyrvo se izvinqvam za latinicata ... i vtoro eto nagleden primer na 4ove6kata razumnost . da napravi6 edin normalen v dne6ni dni akt v 4isto bolni4no systoqnie ... koga li di6aneto 6te stane neizle4ima bolest ...