снимка: Нова телевизия

Аксиния е вторият Съквартирант, който напусна Къщата на VIP Brother 2012, след като събра най-малко положителни гласа тази вечер. Освен нея номинирани бяха Владо и Ирен и Бони, която събра най-много гласове и отпадна от финалните елиминации.

Задачите, които номинираните Съквартиранти изпълниха във второто „Училище за звезди“ в понеделник вечер, се оказаха по-голямо предизвикателство, отколкото випове очакваха. По време на репетициите на песен  и танц от филма “Бурлеска”, Аксиния осъзна, че задачата не е по силите й и се разплака. Изпълнението на Кристина Агилера от едноименния филм се оказа трудно изпитание за Аксиния, въпреки усилията на нейния учител Кирил Данаилов и Балет 11. В Къщата Криси Патрашкова и останалите Съквартиранти коментират колко изкуствена е Аксиния и се удивляват, че най-голямото й удоволствие е да тренира във фитнеса.

Докато певицата се бори с акробатичните движения и високите октави, за Бони и нейния учител в джаз пеенето - Милица Гладнишка, работата е по-скоро удоволствие. Въпреки, че не говори английски, фолкпевицата успя да научи текста на парчето “Fever” по свои начин и видимо се забавляваше по време на репетициите.

Под строгото режисьорско око на Иван Ласкин, Ирен и Влади изгледаха няколко пъти сцена от филма „От нищо нещо“, в която Владо влиза в ролята на Панчо, изиграна от баща му Стефан Данаилов. В сцената майка му Ирен играе негова съпруга, а Влади има само една реплика.

Преди да напусне Къщата Аксиния избра капитаните на двата отбора за следващите елиминации. Певицата се спря на Юлиан и Ники.

Teenzona_team
02 Окт 2012 г.