Deep Zone Project подкрепиха и дадоха старт на новата инициатива за популяризиране на българската авторска музика – Music Space. Специално за събитието те композираха и записаха чисто нова песен, озаглавена Let The Music Move Ya. “Решихме да подкрепим инициативата, тъй като Music Space дава ново поле за изява на всички, правещи авторска музика – интернет и мобилните телефони”, коментира DJ Диан. “Песента пък е на английски език, тъй като по този начин ще събудим интерес към българската музиката и в чужбина”, добави още той.

Let The Music Move Ya ще бъде и следващият сингъл на Deep Zone Project, който ще бъде издаден едновременно както в България, така и на международната сцена – в над 70 страни.

Официално парчето ще дебютира в световен мащаб в края на лятото. Част от него бе представено на пресконференция, даваща старт на проекта Music Space. Отзивите на присъстващите журналисти относно Let The Music Move Ya бяха положителни - звученето на новия трак е изключително модерно и хитово, а хаус и електро елементите, които са в основата му, са сред най-актуалните на световната сцена в момента.

"Изцяло подкрепяме проекта", каза DJ Dian. "Много се радваме, че на нас се пада честта да сме първите, които ще популяризират първата песен от тази инициатива", допълни той. Music Space предоставя възможност на всеки желаещ да популяризира своите песни, едновременно в интернет и в мобилна среда - посредством wap портала Vodafone live. Инициативата е насочена както към младите, така и към утвърдените вече изпълнители, като са предвидени няколко етапа с продължителност 3-4 месеца, в края на които ще бъдат раздавани награди за авторите на най-популярните парчета.

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
17 Юли 2008 г.

Коментари: 1
f_lora #1, 17 Юли 2008 г.
Много готин начин за показване на нови музиканти!Подкрепям с две ръце