Италианският диджей миксира изискан клубен саунд с елементи в стил “Горан Брегович”

След като през 2007 г. италианският диджей Outwork разби представите за съвременната клубна музика с мега-хита си Elektro, сега той продължава да развива своя уникален стил. Новият амбициозен проект, в който е въвлечен, се нарича ALP vs. Outwork, а резултатът е супергорещото изпълнение Fiesta Elektronika. Заглавието на този сингъл говори само за себе си – стопроцентов хитов бийт, съчетан с фолклорна атмосфера и невероятно “фиеста” настроение. Този път в изискания секси груув, характерен за Outwork са включени силни балкански и цигански мотиви в стил “Горан Брегович”, които направо разбиват дансинга във всеки европейски клуб, в който звучи Fiesta Elektronika. Парчето е включено и в предстоящата компилация Tuning Hitz 2008, която съвсем скоро ще се появи и на българския музикален пазар.

“Красива електро бомба, изпълнена с фолклорна емоционалност; модерно и невероятно секси парче, което прелъстява аудиторията с мистериозна, еротична атмосфера” – това е част от ревюто на парчето в изданието “Only For DJs”. “Песента се приема неочаквано добре от хората в клубовете и е експлозивен трак, който е в състояние да взриви дансинга във всеки един клуб в света”, пък е мнението на някои диджеи, коментирали въздействието на Fiesta Elektronika върху своята аудитория.

Както и в Elektro, тук Outwork отново е поверил вокалите на своя добър приятел – соул певецът Глен Уайт, който с характерния си дълбок тембър придава допълнителна изисканост на звученето. ALP пък е артистичният псевдоним на колумбийски музикант валдхорнист, когото диджеят среща по улиците на Богота, по време на разходка, преди свое шоу.

В последните месеци електро музиката набира изключително голяма популяност, като в момента със сигурност е предпочитаният стил в най-добрите клубове по целия свят. За мълниеносното развитие на този жанр голяма заслуга има именно италианеца Outwork, който разби всички чартове с изпълнението си Elektro. Сега той продължава да развива стила, като вкарва в него още доза новаторство – миксирайки балкански фолклор с модерно хаус звучене. Именно това означава, че парчето Fiesta Elektronika е обречено да се превърне в хит. Парчето е включено и в предстоящата компилация Tuning Hitz 2008, която съвсем скоро ще се появи и на българския музикален пазар.

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
24 Апр 2008 г.

Коментари: 1
Epitaph #1, 24 Апр 2008 г.
нз ама тоя е супер евтин..