На снимкaтa: Невена на церемонията на БГ Радио
Фото кредит: БГ Радио


На 11 април (петък) Невена ще гостува на Social Jazz Club!!! Младата звезда на българската поп музика ще направи своето първо участие в престижния столичен клуб с впечатляващо разнообразен репертоар. Освен култови парчета като “Don’t Speak” на No Doubt, “Nothing Compares To You” на Шиниъд О’Конър и “Black Velvet” на Алана Майлс, носителката на наградата за Дебют на годината (БГ Радио) ще изпълни и песни от своя солов албум „Без страх”, също отличен от БГ Радио с наградата за Албум на годината.

Невена ще се качи на сцената на Social Jazz Club в 23.00 часа за лайв, който ще продължи около час и половина. Ще й помагат топ музикантите Боби Вълчев (пиано), Орлин Маринов (бас) Стефан Цеков (ударни). Всички обещават голям купон.

„Ще има много яки парчета за танци, ще има и класически песни в нов аранжимент. Ще чуете и парчета от моя албум. Много се вълнувам, че ще пея за първи път в Social Jazz Club и то с такива музиканти. Сигурна съм, че всички, които дойдат в петък ще се забавляват до край,” сподели Невена.

Специален гост на вечерта ще бъде Теодор Койчинов, който ще се включи за няколко дуета с Невена, в това число и общия им нов сингъл „Всеки път обиквам те”. Тео ще изпее и своето самостоятелно парче „Аз и Ти/ Ти и Аз”.

Teenzona_team
09 Апр 2008 г.

Коментари: 2
Servantes #1, 09 Апр 2008 г.
има нещо проблем със зъбител Горни леви 3ти и 4ти
MiMcHeToOo #2, 09 Апр 2008 г.
И за пореден път - Престанете с тая Невена..