"The Girl and the Robot е не просто най-доброто парче в албума,
но вероятно на годината."
Pitchfork

‘The Girl and the Robot е абсолютен претендент
за победител в категорията Сингъл на годината'
Attitude

'The Girl and the Robot – северно поп съвършенство.’
The Guardian


Röyksopp, или Svein Berge & Torbjørn Brundtland, издават своя величествен нов сингъл ‘The Girl and the Robot’ на 25 май 2009. Премиерата на видеото към сингъла ще се случи утре, 22 май, 11.00 часа българско време на сайта на бандата! Не го пропускайте!

Парчето включва безподобните вокали на скандинавската поп богиня Робин, а ‘The Girl and the Robot’ със сигурност е едно от най-силните поп парчета на годината, абсолютно електро съвършенство.

‘The Girl and the Robot’ е брилянтен, голям, мелодраматичен трак за любовта между една жена и един андроид – история, която няма как да не развълнува и ума, и сърцето.

‘The Girl and the Robot’ е втори сингъл от новия албум Junior след ‘Happy Up Here’ – което влезе в плейлиста на Radio 1 и стана най-слушаното парче в сутрешния блок на радиото. Съвсем скоро ще има и разкошни ремикси на ‘The Girl and the Robot’ от хора като Kris Menace, Chateau Marmont и Spencer & Hill.

Новият албум на Röyksopp Junior вече е обявен за „гениален” (The Sun), „перфектен”‘ (iDJ) и „дневна доза щастие” (Sunday Times). Той идва след масивния супер успешен дебют на бандата през 2001 с Melody A.M, The Understanding от 2005 и купища хит сингли и награди, включително и за Най-добро видео от Европейските MTV награди за Remind Me.

В момента Röyksopp са на разпродадено европейско турне, ще участват и на няколко летни фестивални дати, включително ще са хедлайнери на една от сцените на Get Loaded in the Park, Лондон, 30 август.

Със съдействието на Анимато Мюзик/EMI.

Teenzona_team
22 Май 2009 г.