Шамара попадна във варненския арест, след като изгони и наруга общински служители, които се опитаха да затворят R’n’B клуба заради силна музика. Завърналият се наскоро от Америка рап-гуру се забавлявал в препълнения хип-хоп клуб в неделя вечерта със свои приятели и фенове, когато от община Варна дошли на проверка и съставили акт за високите децибели. Ядосан, че смущават партито, Шамара цветущо ги наредил и изгонил от заведението. Изпадналите в немилост общинските служители извикали на помощ полицаи, които арестували с шумна акция варненската звезда. За един час Шамара останал във варненския арест, но никой от обидените не подал жалба и рап-гуруто бил пуснат да довърши неделната вечер с див купон сред ентусиазираните от екшъна посетители на рап дискотеката.
R’n’B клубът на Шамара се намира на морската алея във Варна и безпроблемно работи в мирно съседство с много други заведения и дискотеки, които огласят района със същите децибели.
“Никой не се оплаква, само тези корумпирани гъ**** идват да ме нервят. Яд ги е, че клубът ми е най-посещаваното място и искат да им бутна някой лев. Няма да стане!”, коментира Шамара след случката.
Партитата продължават с пълна сила и в петък е планиран грандиозен купон-промоция на компилацията R’n’B All Stars 4 с безплатно пиене и много силна (!) музика. Всяка сряда продължават “белите партита”, където всички посетители са облечени в бели дрехи, а тези които не са, влизат по бельо.

www.rnbrec.com
www.virginiarecords.com

Teenzona_team
09 Авг 2005 г.