Не вярвяй, че искам теб повече от всичко. Помисли, за да живея пълноценно, ми трябват и надежда, и страх, и отчаяние, и непобедима вяра. Изпитала съм всички тези емоции единствено без теб - наистина заради теб, по вина на теб или благодарение на теб, но никога с теб. Не мога да разделя живота си на "преди" и "след" теб - просто нищо не си заслужава усилията, усмивката, радостта, когато няма знак на равенство между чувствата. Когато в погледа ти липсва взаимност, колкото и да се опитват да ме развеселят приятелите ми, разочарованието ме връхлита, меланхолията се загнездва в съзнанието ми и наоколо посивява. Само ако можеше аз да съм пъстротата в твоя ден, светлината и смисълът ти... това е, което искам повече от всичко.
Не вярвяй, че бих дала всичко, за да те имам, макар и за момент. Помисли, нощите ти ми са изпълнени от копнежа по теб: желая устните ти, тялото ти... а топлината и обаянието ти ме мамят. В целувката ти е заключено моето блаженство, в докосването ти е скрит моят рай, в погледа ти прозира цялата нежност, от която имам нужда, в ръцете ти усещам успокояваща ме сигурност. Само ако можеше да помислиш някога за мен по подобен начин и да ми се отдадеш с искреност и дълбока страст - дори веднъж, дори в съня си... - това е, за което бих дала всичко.
Не вярвай, че любовта ми към теб е чиста и вечна. Помисли, не зная какво е вечност, за да ти я обещая, но обичта ми към теб ще надживее дори времето. Тя се роди още в момента, когато те видях и ще продължи, докато има хора. Защото щастието, макар и илюзорно понякога и надеждата, които черпя от нея, споделям неволно с всички. Толкова са необятни и истински! Но не и невинни: обичта ми е изстрадана с годините, сърцето ми отказва да я запази като жажда за един идеал, то вижда и приема недостатъците ти. Душата ми не ти изгражда образ символ на непогрешимостта и непорочността. Не! Ти си истината. От плът и кръв, а лошите ти страни правят любовта ми към теб реална и стойностна. Само ако можеше да видиш и ти у мен Човека, Жената, Любовта... обичта ти била искрена и вечна!

Не вярвай...

sexy_small_lady
06 Авг 2005 г.

Коментари: 12
krava_i_polovina #1, 06 Авг 2005 г.
mnogo mi haresva-strahotno e
funny_bunny #2, 06 Авг 2005 г.
ubavo e
black_lady #3, 07 Авг 2005 г.
харесва ми стилът на писане предадено е по невероятно красив начин обаче аз лично не вярвам във вечността на любовта, според мен това е доста преходно чувство, особено в тийн годините
sweetmim #4, 10 Авг 2005 г.
BraVos
niksan #5, 20 Авг 2005 г.
niko #6, 22 Авг 2005 г.
ne6to ne mi xaresva tova za men li e napisano???
sexy_small_lady #7, 22 Авг 2005 г.
hmm kak pozna
niko #8, 22 Авг 2005 г.
xaxaxa mi blagodarq togava
niksan #9, 13 Септ 2005 г.
xaxa brat mi za teb ve4e i pishat a....
goth_forever #10, 13 Септ 2005 г.
men li4no mnogo mi xaresa` qvno mnogo te obi4a niko no mai ne e spodelne
everlove #11, 13 Септ 2005 г.
xexexe glupavi4ko e niko samo da bqgash aide oburni i vnimanie nevijdash li 4e tova iska ina4e e hubavo-dobro vduxnovenie si nikola aide sexy v sushtiq dux da produljava6
niko #12, 30 Мар 2006 г.
podobre da ne produljava