Най-накрая ще го кажа ясно и точно:
Момичета, разберете, че ние сме силния пол. Мъжете трябва вече да го признаят......
Това няма да е поредната изпълнена с мъка и страдание история, а нещо като обобщение на любовни преживявания от гледната точка на едно момиче (аз), на което не му пука за никой. Или по-просто казано: защо си падаме по шибаняци?

Невероятно, но неоспорим факт е че нашите "избранници" в повечето случаи не струват. Напоследък все по-често се наблюдава следния феномен: върви красиво момиче, изпълнено с финес и свежест, а до него се влачи със скоростта на охлюв (и умствено и физически) човек, напълно не отговарящ на нейния потенциал. И тези мъже-непрокопсаници се появяват по доста тъп начин. Обикновено първо момичето бива привлечено от някоя нечувана простотия изречена от евентуалния шибаняк, която отборът от заобикалящите го простаци намират за смешна и дори остроумна. След като целта е набелязана красивото момиче се опитва да бъде забелязано от неудачника. Естествено то веднага бива забелязано, но глупавото мозъче на смотания мъж не може да прецени, че това което може да му си случи сега, сигорно няма да се повтори в близките 20 години. За съжаление в такива случаи самочувствието ми се вдига на макс и играта на гоненица започва. Дори понякога се питам дали тези мъже не са националния ни отбор по жмичка. И докато те се правят на недосегаеми горките ние (момичетата) се питаме какво не ни достига, за да можем да се наречем тяхно гадже. Отговорът изниква малко по-късно след като вече сме разбрали що за нищожни същества са те. Разбрали сме, че под приятната им горе-долу външност се крие простодушен и неспособен на общуване човек, който досега е имал най-много едно гадже, но иначе се прави на велик. Разбирали сме още, че дори и след неистовите ни усилия да направим от тях малко по-приятен човек, каузата е обречена предварително. В такъв момент не остава нищо друго освен да се замислим, колко ниско сме паднали, че да допуснем такъв смотаняк да ни бъде гадже. Грешката се оказва огромна. Но може да стане и още по-огромна ако не бъде прекратена веднага или ако се оставим живота ни да бъде ръководен от неудачника, в който недай си боже сме влюбени.
Бъдете прагматично настроени и не позволявайте да ви заблудят. И най-важното: НЕ СТРАДАЙТЕ ЗА ТАКИВА МЪЖЕ, ЗАЩОТО НЕ СИ СТРУВА!!!

П.С: Мъже, не се обиждайте. Признайте, че из между вас има и такива. Ако не отговаряте на горе изложеното описание, аз ви поздравявам. :)))

Изпратено от: ELEKTRA

30 Юни 2009 г.

Коментари: 15
dafi_bs #1, 01 Юли 2009 г.
не ние обичаме да четем произведенията на тийнчето и на ди
Servantes #2, 01 Юли 2009 г.
crazy_teen4e #3, 01 Юли 2009 г.
Xaxaxaxax,Дафи ме уби
black_devil #4, 30 Юни 2009 г.
Ей голяма логига вкарваш... Значи всички тези момчета който по един или друг начин не са ''достойни'' за вас принцесите трябва да се отбягват!? Да се правим че не съществуват така ли!? Всички взехте да се мислитите за много велики.. и като имате малко грим хубаво тяло и трябва да ходите все с някой готин така ли ? Момиче взе ми се опомни малко и не пиши такива безмислени неща
dafi_bs #5, 01 Юли 2009 г.
научи се да пишеш не си толкова добра, за колкото се мислиш вярно, жените са силния пол ииии доста мъже си го признават а и пред това да бъдеш с някой смотаняк или сама, повечето предпочитат първото а защо не намираш готини момчета ли? хммм ми за тях не е толкова важно колко си красива, колко грим имаш, с каква прическа си. за тях е важно нещо по-различно.... иии дори да изглежда като идиот, може да е много по-стойностен мъж във всякакви отношения
Valio1994 #6, 15 Авг 2009 г.
Че феминизъм и мъжемразене не е ли едно и също?
Servantes #7, 15 Авг 2009 г.
Не има разлика. Както при национализма и нацизма.
crazy_teen4e #8, 17 Авг 2009 г.
Или като национализма и расизма като цяло
SExy_i_OpAsnA #9, 17 Авг 2009 г.
Мдаа.. като цяло това е вярно, за жалост и аз съм жив пример, но какво да се прави, такъв е живота хаха
Servantes #10, 11 Авг 2009 г.
Сега осъзнах колко лестбийски звучи цялата статия. Нещо между феминизъм и мъжемразие.
sCoObY_d0o #11, 30 Юли 2009 г.
Oorchid #12, 19 Окт 2010 г.
Ди , браво за умното ти и готино мнение
Ангелушка #13, 30 Юни 2009 г.
Не го приемай като заяждане, но имам въпрос. Щом момичето е толкова страхотно, защо "нечуваната простотия, изречена от евентуалния шибаняк" я привлича? И от двата пола има идиоти, а това, че често точно те ни привличат, си е лично наш проблем. Ако не бяхме толкова самовлюбени и суетни, може би по-рядко щяхме да попадаме на подобни екземпляри и щяхме да оценяваме тези, които наистина заслужават обичта ни. Но това си е типично човешка черта, тъй че няма на кого да се сърдим.
DIGHeaD #14, 26 Мар 2010 г.
az moje li oficialno da poiskam rykata na avtorkata?
eninka #15, 12 Май 2010 г.
Ква известна истина... То си е истина от първото до последното изречение... за съжаление. Голяма част от българските мъже са такива, а онези които не са в повечето случаи са вече заети... Кво да се прави, явно така ще стоят нещата - жените прогресират и се развиват масово, а мъжете, които също го правят не са и 1/5-та от броя на нежните половинки. За сметка на това "балкансккия тип мъж" (космат, плюещ, псуващ, некъпещ се, оригващ се и със скъсани чорапи) набира все повече последователи, защото е "гейско" да пложиш някаква грижа за себе си... И как да си намериш свестен мъж в тая държава?!?! Затова все повече и повече българки се омъжват за чужденци, защото всяка жена иска да се чувства като принцеса (да и се обръща внимание и да бъде обгрижвана), а не като прислужница, перяща мърсните чорапи на малоумният, смърдящ хрантутник... Съжалявам, ако съм обидила някои, но наистина свестни мъже в България почти няма и няма смисъл да се залъгваме, че те ще се променят....