снимка: Limelight-Images

Лятото почти дойде! Ваканцията вече се задава на хоризонта и ти искаш да прекараш мързеливите летни дни в компанията на твоя човек, но без да се разоряваш. Как да стане тази работа? Споко. Ето 5 готини предложения къде да заведеш гаджето без да ти се налага да чупиш прасето-касичка и да вадиш всички резерви от там.

1. Направете си пикник

Пикникът е чудесно забавление през лятото. Само си изберете някое любимо местенце в близкия парк и бързо поемайте натам. Преди това не забравяй да се заредиш с хранителни запаси от хладилника и да качиш на телефона си любимата ви музика с гаджето. Това е страхотен начин да прекарате малко време насаме, а и чудесна възможност да се порадвате на идващото лято. Като допълнение към всичко това – излиза почти без пари.

2. Покарайте колело

Карането на колело е чудесна възможност да излезеш навън, да се порадваш на хубавото време и да не похарчиш нито лев. С твоя човек може заедно да покарате колело в близкия парк или пък да си измислите някой нов маршрут и да отидете на места, където досега не сте били. Така хем ще посетите нови местенца, хем и ще се наслаждавате на компанията си. Пък и това е страхотна възможност да прекарате целия ден навън без досадния надзор на родителите и без шума на градската джунгла. Затова не се колебайте и грабвайте колелетата.

3. Дълга разходка в парка

Няма нищо по-романтично и честно казано, по-евтино,  от това да заведеш гаджето си на дъъъълга разходка в парка.  Това е добър начин да избягате от летните жеги , а и страхотна възможност да прекарате достатъчно време насаме. Разходките в парка могат да са адски забавни, защото това е добра възможност с твоята половинка да се опознаете и да си поговорите за всичко, което поискате.

4. Лятно кино

Ако  случайно с гаджето не си падате по безцелно мотаене в парка и катерене на стръмни баири с колело, то тогава винаги може да посетите прожекции на открито. Има много такива места, където лятото се пускат различни филми, а най-хубавото е, че няма нужда от билети и  е напълно безплатно. Това ще бъде страхотна възможност да прекарате времето заедно и на открито през горещите летни вечери.

5. Концерт на открито

Бърза проверка в чичко Гугъл и веднага ще разбереш кога и къде ще са концертите на открито в твоя град. През лятото много групи и изпълнители правят концерти в парковете и на по-големите площади в различни градове. Добрата новина е, че в повечето случаи тези концерти са със свободен достъп, а дори и да има билети,  цената за тях е изключително ниска. Ако пък се окаже, че любимият изпълнител на гаджето ти ще прави концерт на открито, то тогава въобще не се замисляй и бързо отивайте там.  Така хем ще спечелиш точки в очите на твоята половинка, хем и ще си прекараш добре.

Janapopova
21 Май 2012 г.