снимка: Walt Stoneburner

Някога питала ли си се с какви дрехи гаджето ти те харесва? Дали предпочита да носиш мега-къси поли или пък плътно прилепнали блузки с големи деколтета? Момичетата много често си мислят, че момчетата не обръщат никакво внимание на техните дрехи. Или пък ако случайно обърнат внимание на дрехите, то те предпочитат супер секси парцалки, които показват по-голямата част от тялото на момичето. Е, голяма заблуда, момичета! Оказа се, че момчетата не само че обръщат внимание на дрехите, които носят момичетата, но и противно на всякакви очаквания те предпочитата скритата еротика пред показността. С други думи казано, имаш много по-големи шансове да се харесаш на едно момче, ако блузката ти е с умерено деколте, а не ако гърдите ти са наполовина отвън.  И така ето един кратък списък на дрехите, с които момчетата намират момичетата за привлекателни.

1. Дрехи в бял цвят

Да, точно така. Става въпрос за същия този бял цвят, който свързваме с невинността и чистотата. Повечето момчета намират този цвят за изключително нежен и женствен. Така че ако случайно скоро ти предстои среща и искаш да впечатлиш момчето, горещо ти препоръчвам белия цвят. Въпреки че излъчва невинност,  при добра комбинация бялото може да се превърне в много сексапилен и прелъстителен цвят. Облечи си някоя лека и феерична рокличка в бяло и ти гарантирам 100% успех.

2. Роклички в спортен стил

Хем са удобни, хем са и супер готини. Късите роклички в спортен стил могат да бъдат много атрактивни. Те перфектно съчетават в себе си женския сексапил, като в същото време изглеждат по момичешки сладки. Така че следващият път, когато излизаш с някое момче, не се притеснявай да си облечеш любимата спортна рокличка. Обещавам ти, че тази дреха ще предизвика неговата положителна реакция и ти няма да останеш незабелязана. Особено препоръчвам рокличките в спортен стил, ако ще ходиш на дълга разходка с гаджето в парка.

3. Роклички с няколко пластта

Те са много нежни, сладки и в същото време адски предизвикателни. Тези роклички са подходящи да се носят, както през деня, така и като излизаш вечер с приятели. Допълнително предимство е, че когато се движиш с тях, те издават лек и приятен шум. Ако случайно пък духне слаб вятър пластовете започват нежно и феерично да се мърдат, като така представляваш изключително сладка гледка. Така че следващият път, когато ще излизаш с гаджето, не се колебай, а смело си облечи секси рокличката с пластове. Ефектът ще е положителен.

4. Секси къси панталонки

Късите панталонки имат няколко предимства. Първо с тях може да изглеждаш супер невинно и сладко. Второ те могат да бъдат и супер секси заради това, че са толкова къси и показват хубавите ти крака. И трето те са адски удобни за носене и за разлика от мини полата, с която постоянно трябва да се съобразяваш как се изправяш и сядаш, при късите панталонки нямаш такъв проблем. Като добавим към това и фактът, че те са едно от най-удобните облекла за лятото, може смело да си обуеш късите панталонки.

Janapopova
04 Юни 2012 г.