Българската денс сензация Влади Радев и Гита е готова с новия си сингъл! Парчето се нарича Game Over и е трето поредно в кариерата на клубното дуо.

Това е и второто им предложение за годината, след като лятото бе белязано от Make It Better, което бе издадено в международен мащаб и няколко седмици бе в челните 20 на българската радио класацията БГ Топ 100.

Новото Game Over всъщност бележи плавния преход между изключително успешната за проекта 2009 г, и предстоящата 2010. По парчето тандемът работи както и досега – осланяйки се на своя богат музикален опит и талант. Музиката и текстът са дело на Гита, която специалистите нарекоха “българската Аманда Уилсън”, а Влади Радев отново е отговорен за силния хитов саунд на парчето.

Видоеклипът към Game Over пък ще бъде сниман през януари 2010 г.

След големия международен отзвук, който предишния сингъл на Влади Радев и Гита – Make It Better предизвика, проектът вече има предложение за ремикс на новото си парче от изключително популярен италиански диджей, който също е част от лейбъла на българите.Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
21 Дек 2009 г.