Румънската принцеса Inna бе избрана от MTV за изпълнител на 2009 г. в северната ни съседка! По този начин певицата получи и номинация за “Най-добър европейски изпълнител” за Европейските музикални награди на музикалния канал (MTV European Music Awards 2009). Церемонията по награждаването ще се състои на 5 ноември 2009 в Берлин. Ако също като MTV смятате, че 2009 бе годината на Inna, можете да я подкрепите, като гласувате за нея ТУК (категорията Best European Act). Още повече, че в тази нейна награда също има “българска следа” – певицата разбра, че печели имено по време на гостуването си на Loop Live 2009 миналата неделя в София – на път от летището към сцената.

Гласуването в сайта на MTV ще продължи до 2 ноември, когато ще бъдат обявени и петимата изпълнители с най-много подкрепа от страна на феновете, които ще се борят за наградата. Иначе в родината си Румъния, Inna бе абсолютният фаворит и заслужено спечели “Най-добър Румънски изпълнител” на MTV, в конкуренция с добре познатите у нас Tom Boxer и David Deejay feat. Dony.

Междувременно пък, певицата постави безпрецедентен успех в българската еърплей класация – в момента всичките й четири парчета присъстват в Топ 100 на чарта. Hot, Love, Déjà vu и съвсем новото Amazing са едни от най-големите хитове у нас и превръщата чаровната румънка в най-горещият изпълнител в момента. Последният й сингъл Amazing пък е основен претендент за хит на Есен’09 у нас, след като безспорен лидер в онлайн допитването на радио Pro FM, а наскоро оглави и фенската класация на телевизия The Voice - Тop 10.

Не забравяйте, че можете да помогнете на Inna да спечели в категорията “Изпълнител на годината” на Европейските музикални награди на MTV като гласувате за нея ТУК (категорията Best European Act) до 2 ноември.

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
20 Окт 2009 г.