След #1 албум, #1 сингли, мултиплатинени телевизионни участия, разпродадени турнета и награда Грами, Кралицата на хип-хопа Мери Джей Блайдж ще завърши суперуспешната си година с колекция от най-големите й хитове - Reflections – A Retrospective, която ще излезе на 4-ти декември от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music.

Албумът ще обхване 15 годишната кариера на Мери, събирайки всички най-големи хитове и ще включва цели 4 нови парчета, едното от които е горещия сингъл "We Ride (I See The Future"). Албумът е посветен на феновете на Мери и е в чест на една от най-успешните й години, eмблематична заради последния й албум “The Breakthrough”. Издаден на 20 декември 2005, той застана директно на номер 1 в “Билборд”, а продадените 727 163 копия само първата седмица след излизането му й донесоха приза за най-продаванa ар-ен-би изпълнителка в дебютна седмица в историята на САЩ.

Но това не е единственият рекорд, който тя постави с този албум. Първият синглъл от него “Be Without You” се задържа на #1 за цели 15 седмици поред в R&B класацията на списание Билборд. "Be Without You" е не само най-големият й хит в брилянтната й кариера, но е и най-дълго задържалата се на #1 песен в историята на чарта от 1965 насам.

Teenzona_team
01 Дек 2006 г.