Най-добрите диджеи в света си организираха истинска “Битка на титаните”, след като обединиха усилията и таланта си в новата компилация, озаглавена MAD Club Fever!

В разгара на парти сезона е време за тази уникална диджейска компилация, която събира на едно място най-доброто от клубната сцена в момента. Всичко от актуалните тенденции в световните клубове и най-добрите партита по земното кълбо сега излиза на музикалния пазар у нас под формата на 80-минутната колекция Mad Club Fever. За първи път на едно място почитателите на хитовия електронен саунд в България имат възможността да намерят най-горещите сингли на сцената в момента, както и някои от големите химни от началото на лятото. Колекцията излиза на музикалния пазар у нас от “Ка мюзик плюс”, с медийната подкрепа на MAD TV.

Основните действащи лица зад новата компилация са само топ диджеите и проектите този сезон – усилията си са обединили имена като Бени Бенаси, Алекс Гаудино, Ян Кери, Джанлука Мота, “Нечъръл Борн Груувс”, Афроджак, “Риск Саунд Систем”, Баги Бегович, Пол Джонсън, Хардуел & Грецки, Нари & Милани и др. Сред продуцентите на парчетата и авторите на ремиксите пък впечатление правят и най-големите гении, които разтърсват чартовете в момента – Deadmau5, Ледбек Люк, Джери Роперо, Роби Ривера, Джейсън Рууни и мн. други.

Единствената цел, която големите имена на електронната сцена са си поставили с албума Mad Club Fever е да създадат перфектната компилация за добро настроение и качествено парти, съчетавайки различни стилове и течения от клубната музика. Диджеите са включили в албума Mad Club Fever само най-новите си сингли, които превръщат колекцията и в своеобразнa “парти енциклопедия” на най-актуалните тенденции и елементи в жанра в момента.

Компилацията Mad Club Fever стартира с химна Not Alone на Джанлука Мота и Моли. Специално за настоящето издание обаче е включна версията на един от големите гении на клубната сцена в момента – Deadmau5. Канадецът направи истински фурор през последната една година, превърна се в най-търсеният продуцент и ремиксатор на планетата и бе отличен като едно от най-прогресиращите и създаващи хитови иновации имена. Под номер две в траклиста откриваме парчето Drop Down (Do My Dance) на Афроджак, което е едно от най-коментираните не европейската сцена в момента. Саундът на парчето е меко казано “странен”, но пък то със сигурност е един от големите хитове в момента и е сред най-въртяните в ефира на MAD TV. Малко по-ъндърграунд пък е звученето на The Sound Is Yours на Риск Саунд Систем, което освен в клубовете си спечели и завиден еърплей в радио- и тв-ефира. Аманда Уилсън отново е “дала гласа си” за новия силен денс хит – Break It Off на Аудиостар, който представя сцената от най-комерсиалната й страна. Пол Джонсън и друг нашумял продуцент в момента - Ледбек Люк пък стоят зад парчето Get Get Down. Natural Born Grooves отново напомнят за себе си с по-нежния и изискан, но добре познат хаус саунд и песента Running Back To You. Това е чисто новият сингъл на проекта и е вдъхновен от големия успех на предишните им тракове – Candy On The Dancefloor и Groovebird. Най-голям интерес за феновете на клубната музика със сигурност представляват два от големите химна на сцената за последните месеци – Keep On Rising и Watch Out. Почти не минава парти в Европа, на което тези парчета да не звучат, ето защо те намират и своето заслужено място в албума Mad Club Fever. Специално за проекта обаче са включени ремикси на други големи имена, отговорни за съвременния звук на сцената в момента - Джери Роперо е направил ремикс на хита на Ян Кери, а Watch Out представлява една зашеметяваща колаборация между Алекс Гаудино и Роби Ривера. До края на Mad Club Fever чуваме още горещите сингли на Хардуел & Грецки (Never Knew Love), Лил Лов (This Time), DJ Пипи и Стафано Манго (Walking In The Rain), Баги Бегович (Break Of Dawn), Нари & Милани и др. За финал, под номер 19 в траклиста пък е оставена и “черешката на тортата” – умопомрачителното ново парче на Бени Бенаси – I Am Not Drunk. Колекцията MAD Club Fever излиза на музикалния пазар от “Ка мюзик плюс”, с медийната подкрепа на MAD TV.

MAD CLUB FEVER

1. Gianluca Motta feat. Molly – Not Alone (Deadmau5 edit)
2. Afrojack & The Partysquad – Drop Down (Do My Dance)
3. Risk Sound System – The Sounds Is Yours
4. Audiostar feat. Amanda Wilson – Break It Off
5. Paul Johnson – Get Get Down (Laidback Luke 2008 remix)
6. Natural Born Grooves feat. Terri B – Running Back To You
7. Ian Carey feat. Michelle Shellers – Keep On Rising (Jerry Ropero remix)
8. Frank’O Moiraghi feat. Amnesia – (Touch Me Baby) Feel My Body 2008
9. Nello Simiolo – Deeper Kind Of Love (Jason Rooney & Nello Simioli radio)
10. Alex Gaudino feat. Shena – Watch Out (Robbie Rivera remix)
11. Hardwell & Greatski – Never Knew Love
12. Lil Love vs 4 Hands feat. Cozi – This Time
13. DJ Pippi vs Stefano Mango – Walking In The Rain
14. Genetik – In Memory (Bart B More remix)
15. Baggi Begovic – Break Of Dawn (radio edit)
16. Nari & Milani pres. Dek 31 – Gnuk!
17. Mowo feat. Janet Gray – I Go
18. Oliver Twizt feat. MC Roga – Do The Monkey
19. Benny Benassi – I Am Not Drunk

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
18 Авг 2008 г.