С наближаването на големия финал, школата “Стар Академи” става все по-ексклузивна. Талантите в Академията вече са 8, остава точно месец до обявяването на победителя в първия сезон на фабриката за звезди в реално време.

Mиналата седмица мениджърите на Sonique потвърдиха, че тя пристига в България специално за участие в “Стар Академи”. На Концерта в понеделник (20 юни) Sonique ще изпълни два от своите топ-хитове.
Mеждувременно стана ясно, че Sonique ще покани Талантите на рождния си ден,
който съвпада с Мастер-класа й в Академията.

Никой от Талантите на «Стар Академи» не знае какво ще се случи в понеделник. Макар че Вики ще изпълни един от най-големите хит-сингли на Sonique – «Sky», 8-те изобщо не подозират за невероятната изненада. До момента на концертите в понеделник са участвали звезди от българската музикалната сцена – Любо от ТЕ, Графа, Рени, Анелия, Азис, Деси Слава, Ъпсурт, Веселин Маринов, Румънеца и Енчев...

Sonique е първият световнопопулярен артист, който пристига в “Стар Академи”. Когато преди два дни Вики разбра, че на 20 юни трябва да изпълни нейно парче - “Sky”, тя разказа на останалите Таланти как, докато в събота пътували към Автосалона, случайно чула именно това парче и се размечтала Преподавателите да й го дадат за някой от Концертите. Какво ли ще е изумлението на Талантите, когато видят самата Sonique на своята сцена в понеделник?!

В момента Sonique довършва своя трети албум “Sonique on Cosmo”, който ще се появи в музикалните магазини до края на годината. Пилотният сингъл от него – “Another World”, е вече в топ-позициите на световните денсчартове. Парчето е резултат от съвместната работа на Sonique с продуцента Tomcraft.

За първия Рожден ден на Sonique в България, който ще започне с Мастер-клас в “Стар Академи” (от 11 до 12 часа на 21 юни), екипът на шоуто готви подобаващо посрещане и специална изненада. Вероятно и самите Таланти ще се включат с идеи, но не и преди понеделник, когато ще видят Sonique за първи път.

Със съдействието на: Virginia Records.

Teenzona_team
18 Юни 2005 г.