снимки: © Нова телевизия

Днес са вторите елиминации във VIP Brother 2012. Бони, Ирен и Владо и Аксиния ще се борят за оставане в Къщата. Зрителите ще гласуват с положителен вот „За“ онзи, който искат да остане в шоуто.

Ще станем свидетели на поредното „Училище за звезди“, което VIP Brother организира за номинираните Съквартиранти.  На живо утре участниците ще трябва да покажат какво са научили. Миналата седмица Орлин скочи с парашут, Къци тренира борба, а Соня се научи да танцува валс. Номинираните тази седмица ще се подготвят за:

Бони– преди да влезе в Къщата тя е споделила на Big Brother, че иска да се научи да пее джаз. За да изпълни това нейно желания, специално в Къщата дойде Милица Гладнишка, която показа тънкостите на джаз пеенето.

Аксиния – певицата е заявила, че винаги е искала да научи вариететното изкуство Бурлеска. Утре вечер тя ще изпъли едно от култовите парчета от едноименния филм, изпълнено от Кристина Агилера.

Влади и Ирен – Двамата ще изиграят сцена от филма „От нищо нещо“. Владо ще влезе в ролята на Панчо, изиграна от баща му Стефан Данаилов, а Ирен ще се превъплати в неговата съпруга, изиграна от Анета Сотирова. Двамата ще изиграят сцената, в която Панчо търси дали кравата Венетка е изяла ризата на негов приятел. Режисьор на сцената, че бъде Иван Ласкин.

Teenzona_team
01 Окт 2012 г.