снимка: Virginia Records / Sony Music.

‘One Way Or Another (Teenage Kicks)’ на One Direction е на път да се превърне в най-успешния благотворителен сингъл за Деня на червения нос. За последните 3 дни, сингълът оглави iTunes класациите в 63 държави по света включително във Великобритания, САЩ, Канада, Мексико, Аржентина, Сингапур, Египет и Нова Зеландия.

Кевин Кахил, изпълнителен директор на благотворителната организация казва: "Не можехме и да мечтаем за по-добра група, която да запише официалния сингъл на кампанията по случай нейния 25-годишен юбилей. Това е абсолютен успех и за първи път имаме песен с такива продажби по целия свят. Приносът на момчетата за кампанията е невероятен и благодарение на тях – ние ще съберем огромна сума за нашите програми”.

През януари тази година, момчетата от бандата посетиха Африка, където се запознаха на място с различните програми за подпомагане на нуждаещите се хора и най-вече за децата в нужда. Групата се отказва от всякакви хонорари във връзка със сингъла и предоставя всички отчисления от песента на фондацията Comic Relief.Денят на червения нос ще се проведе на 15 март 2013г.

Междувременно One Direction се подготвят за предстоящото си ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ през април и май 2013г. Турнето включва 18 дати като групата ще изнесе концерти в някои от най-големите зали и арени във Франция, Швеция, Германия, Белгия, Холандия, Италия, Испания, Швейцария, Португалия и Дания. Групата ще документира световното си турне и ще даде бекстейдж достъп на феновете си, чрез излизането на техния 3D концертен филм на 23 август т.г под режисурата на известния документален режисьор Morgan Spurlock (Super Size Me). 

Вторият студиен проект на One Direction 'Take Me Home' излезе у нас на 12.11.2012г. в стандартна и делукс версия от Вирджиния Рекърдс/Sony Music с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice, и списание Bravo.

Teenzona_team
22 Фев 2013 г.