Oчарователната Ройшин Мърфи (екс-вокал на MOLOKO) ще издаде своя втори солов албум за EMI Records/ Анимато Мюзик. Опияняващ микс от електронни денс ритми, напоени със соул поп парчета, дълбок мрачен фънк и причудливо гениални текстове, ‘Overpowered’ е завлядяващ и съвременен съюз на супер модерен поп и неустоимо диско.


Ройшин е съавтор и съпродуцент на целия албум, давайки собствената си визия и фокус на песните, работейки по тях с различни продуценти, автори и спецове по звука, за да създаде, без никакво съмнение, своя най-добър албум. Непредвидим, креативен, иновативен, вълнуващ и ужасно приятен.

Работейки с хора като Seiji, Анди от Groove Armada, Джими Дъглас, Ill Factor, Parrot & Dean и Richard X, Ройшин е дала цялата си любов към дансинга в този албум. ‘Overpowered’ е мястото, където поп музиката се среща с денс музиката и така се е родил един наистина пищен шедьовър. Извинете ни за клишето, но в случая е абсилютно уместно и наложително – това безспорно ще е един от албумите на годината – бездиханнна модерна класика.

Албумът излиза на българския музикален пазар на 15 октомври от Анимато Мюзик/ EMI.

Teenzona_team
14 Септ 2007 г.